Instagram did not return a 200.

Aktualności Klubu Seniora

/Aktualności Klubu Seniora

„Aktywny Czas Seniora” – warsztaty florystyczne w Kolpingowskim Klubie Seniora w Bochni

Początkiem marca b.r. rozpoczęliśmy realizację projektu pn. „Aktywny CZAS Seniora” od organizacji zajęć warsztatowych w ramach działania – warsztaty inspiracji – „znajdź swoją pasję. Cykl zaplanowanych dla  seniorów różnych zajęć rozpoczęły w poprzednim tygodniu warsztaty florystyczne. Zajęcia rozpoczęły się od przedstawienia

Podsumowanie 2020 roku…

Epidemia koronawirusa, która zaczęła się szerzyć w pierwszych miesiącach 2020 r., wpływa na działalność naszego stowarzyszenia, jednak nie spowodowała całkowitego zawieszenia działalności jedynie zmniejszenie skali i zakresu  działań. Styczeń 2020 współorganizacja spotkania „wspólne kolędowanie” dla  grup i stowarzyszeń działających przy parafii św.

Akcja „Kartka dla Seniora”.

Z okazji Ogólnopolskiego Dnia Seniora, który obchodzony jest 14 listopada zostały przygotowane kartki okolicznościowe. Kartki wraz z „pakietami wsparcia” zostały przekazane seniorom. „Pakiety wsparcia” przygotował bocheński Kolping. Dziękujemy naszym niestrudzonym wolontariuszką Władzi, Małgosi, Ewie i Basi za włączenie się w