Aktualności Klubu Seniora

/Aktualności Klubu Seniora

WYCIECZKA DLA SENIORÓW W RAMACH PROJEKTU „SPACER DO NIEPODLEGŁOSCI” (08.11.2018) NOWY WIŚNICZ

Seminarium „Moja filiżanka kawy”

W dniu 6.10.2018 odbyło się Seminarium „Moja filiżanka kawy”. Spotkanie organizowane w ramach projektu „Odpowiedzialny Konsument. Moje Codzienne Wybory – Nasza Wspólna Sprawa”. Realizator projektu: Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce. Projekt jest współfinansowany w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich 2018.

WYCIECZKA DLA SENIORÓW W RAMACH PROJEKTU „SPACER DO NIEPODLEGŁOSCI” (31.08.2018) ŁAŃCUT – RZESZÓW

WYCIECZKA w ramach projektu „SPACER DO NIEPODLEGŁOŚCI” – Kąśna Dolna – Gorlice – Dukla – Binarowa

Senioralny Punkt Porad Prawnych i Obywatelskich „Kolping”

Senioralny Punkt Porad Prawnych i Obywatelskich „Kolping” Informujemy, że od miesiąca czerwca 2018 roku przy Stowarzyszeniu „Rodzina Kolpinga w Bochni” funkcjonuje „Senioralny Punkt Porad Prawnych i Obywatelskich „Kolping”. W punkcie z porady prawnej mogą skorzystać osoby,  które ukończyły 60 rok życia,  pomoc